luni, 5 iulie 2010

Le bel ete-Lou Dillon





Sunt o hoata!
Recunosc!
Merit sa fiu aspru pedepsita...:))
...am furat video de pe profilul unei amice, dar imi place atat de mult,...totul e perfect,miscarile ei, muzica, imaginile, tema...dupa fiecare vizionare poti sa-i dai o alta interpretare...iti lasa libertate sa vezi ce vrei si ce simti...si de fapt e doar prezentarea unei colectii vestimentare, facuta intr-un stil extraordinar.Este imaginea designerului Vanessa Bruno.
PRIVITI SI ASCULTATI!!!



...si dupa ce m-am indragostit de primul, am gasit si altele la fel de frumoase, expresive, perfecte!





Despre Lou Doillon (tipa din videoclipuri)

"Când o ai ca mamă pe Jane Birkin şi Charlotte Gainsbourg îţi e soră, toate încercările de a reuşi ca model, actriţă sau tânăr designer ţi-ar putea fi cu uşurinţă puse pe seama moştenirii genetice. Însă Lou Doillon a reuşit, până la urmă, să-şi facă loc pe scena artistică internaţională prin forţe proprii, ca fotograf. Prima ei expoziţie individuală se numeşte United Generations, a fost inaugurată la Galeria W din Montmartre, şi s-a bucurat numai de note de zece de la ochii critici.

Pe scurt, cum s-a întâmplat? Doillon a facut un voiaj de două zile la Disneyland Paris. So passed out, veţi spune, în cor. Înarmată cu două camere Lomo. How cliche, veţi repeta, şi mai uimiţi. În acest context plin de soare, culori excentrice şi voie bună, tânăra fotografă franceză a împuşcat tot ce a prins şi i-a făcut cinste lentilei: copii zbânţuindu-se în voie printre leagăne, adolescenţi iubăreţi şi hipsteri blazaţi pozându-se umăr la cot cu Donald Duck şi Mickey Mouse. Deloc artistic, veţi comenta. Hai să vedem totuşi, rezultatul.









Avem o colecţie de emoţii tinereşti, colorate, facile, subtile, lipsită de cinism şi fără aspectul acela de foto-jurnalism care nu ne place deloc, deloc. O fată veselă, care pozează oameni veseli, în condiţii meteorologice şi mai vesele. Un fel de promised land în Technicolor, ca o întâlnire la Cafe de Flore într-o după-amiază senină de iunie între Jean Pierre Jeunet şi Cobrasnake, punând la cale călătoria până în Never Never Land.

După atâta lipsă de stres, energie şi culoare, simţi parcă o nevoie acută de a-ţi căuta ochelarii ăia cu lentile colorate prin care lumea se vede mai sepia-roz-verde-crud-oranj. Paradis perdue.

Dacă treci până pe 27 iulie prin Paris, o găseşti pe Lou la Galerie W, 44 rue Lepic, 75018. Aşteptăm ilustrate lomo de la faţa locului. "
http://www.hypestreet.ro/lou-doillonunited-generations/2010/06/07/

Foto: Lou Doillon

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu