marți, 1 decembrie 2009

In 1994 a plouat cu gelatina peste un orasel, iar locuitorii s-au imbolnavit grav. A FOST UN EXPERIMENT?

http://www.youtube.com/watch?v=okv2VEUnkE0&feature=player_embedded

Transcriptul:

Totul s-a intamplat in Oakville, Washington. Populatie de 665 locuitori.

In acest loc norii aduc ploi zilnic, timp de 275 zile pe an. Problemele au inceput pe 7 August 1994. Nimeni nu era pe atunci ingrijorat. Pina cand si-au dat seama ca de fapt nu ploua cu apa. Ploua cu mici picaturi de substanta gelatinoasa. A venit in torente si s-a imprastiat pe o suprafata de 20 de mile si a adus cu ea o boala.

Maurice Gobeil: “Eu m-am imbolnavit, sotia mea s-a imbolnavit, fiica mea. Toti cei care traiesc aici s-au imbolnavit.”

Beverly Roberts : “Toti din oras s-au imbolnavit cu un fel de gripa. Numai ca nu dura precum cea normala care dureaza 7 zile ci a durat cam 6-7 saptamini, cam 2-3 luni”.

Un politist local a fost printre primii care a anuntat precipitatiile ciudate. Ofiterul David Lacey era in patrulare cand pe la ora 3 dimineata a inceput ploaia.

“Am pornit stergatoarele masinii si geamul a devenit murdar pana in punctul in care nu puteai vedea nimic. Si ne-am mirat: Iisuse, practic suntem in mijlocul pustietatii. Ne intrebam: De unde a venit acest lucru?”

Ofiterul Lacey s-a oprit la o benzinarie sa-si curete parbrizul. Ca masura de protectia si-a pus o pereche de manusi de latex. “Substanta era foarte moale. Era ca si cum ai avea jeleu in mina si ai putea sa o storci printre degete. Stiam ca este o substanta pe care nu o mai vazusem si in mintea noastra cunosteam ca acest lucru nu e la locul lui, nu e normal”.

Locuitoarea Dotty Hearn a fost perplexata. Pina ce a iesit afara in acea dimineata furtuna incetase. Dar picaturile de gel erau peste tot. “Arata cam la fel cu grindina, pe cutie si pretutindeni. M-am apropiat si am atins-o. Si nu era grindina. Era un material gelatinos”.

Pina dupa amiaza ofiterul de politie Lacey se imbolnavise inexplicabil.“Eram in situatia in care nu mai puteam respira. Intelegeam ca acea substanta ma adusese intr-o stare violent de grava. Acea “grindina” gelatinoasa m-a distrus complet”. In oras, Dotty Hearn nu se simtea nici ea mai bine. “Am inceput sa am ameteli. Lucrurile se invarteau in jurul meu si mi s-a facut rau si greata”. Fiica ei Sunny si fiul ei au gasit-o cazuta pe podeaua baii.

Suny Barclift: “Era toata rece, transpirata, palida. Mama mea vomita, avea ameteli extreme, se plangea ca avea probleme cu vederea, vedea incetosat”.

Dotty a petrecut urmatoarele 3 zile in spital. Diagnosticul: o infectie severa a urechii interne.

Sunny Barclift: “Pentru un motiv oarecare, cum ne apropiam de usa, mi-am adus aminte de acea substanta si ma gindeam ca poate a avut vreun efect asupra ei. Acea substanta ar fi putut sa o faca sa se simta rau. Si am luat o mostra din acea substanta gelatinoasa si am dus-o la spital”.

Tehnicienii laboratorului au descoperit un indiciu uimitor. Gelatina continea celule albe umane(limfocite). Dar ce era exact si de ce cazuse din cer nu a putut fi determinat. Proba a fost trimisa mai departe spre analiza la State Department of Health din Washington.

Mike McDowell, microbiologist: “E o substanta foarte uniforma, fara o structura care sa o putem vedea normal sau la microscop. Am introdus acea substanta in diferite medii microbiologice si am incercat sa izolez bacteriile”.

Mike McDowell a descoperit ca proba era contaminata cu doua tipuri de specii de bacterie. De felul celor care isi au locul in sistemul digestiv uman.

Sunny Barclift: “Speculam initial ca substanta ar fi deseu uman de la un avion de transport. Si ar avea sens. Te poti astepta sa gasesti celule umane albe in deseuri umane. FAA a eliminat aceasta posibilitate pentru ca conform regulilor deseurile umane sunt colorate albastru. Aceasta substanta nu era albastra. Era asemeni cristalelor in culoare”.

Intr-o perioada de 3 saptamani a plouat cu aceasta substanta de 6 ori, multi imbolnavindu-se. Multi caini si pisici au murit venind in contact cu picaturile toxice, inclusiv pisica de 8 luni a doamnei Sunny Barclift. Dar natura substantei si orice legatura care ar putea sa o aiba cu boala ramane un mister. La un an dupa evenimentul imbolnavirii lui Dotty Hearn, s-a luat o proba de atunci prelevata si pastrata in conditii de inghet si s-au facut analize intr-un laborator privat.

Tim Davies, microbiologist declara: “Am vazut ceea ce cred eu ca se numeste o celula eucariota, care este o celula cu nucleu bine definit, si se gaseste prezenta in majoritatea animalelor”.

Pe scurt gelatina era plina de viata. Dar cum a ajuns substanta aceia in nori. Explicatiile sunt la fel de ciudate ca si substanta insasi. Poate, inevitabil, o oarecare suspiciune planeaza asupra domeniului militar.

Sunny Barclift: “Unii spun ca din moment ce marina a facut bombardamente pe mare ar fi putut distruge o cresa de meduze. Si aceste meduze ar fi aruncate in aer si ar fi plutit pe uscat, si intr-o perioada de 3 saptamini au cazut cu ploile de 6 ori in luna lui August 1994. Mie una mi se pare aceasta afirmatie hilara.

Dotty Hearn: “Daca erau meduze sau resturi mici ale lor prin aer ar fi mirosit urat de tot”. Fortele aeriene confirma ca teste de bombardament sunt efectuate deasupra Oceanului Pacific in luna August 1994. Si totusi ei neaga orice stire despre vreo substanta necunoscuta, sau despre crearea si dispersia ei. Localnicii nu ii cred.

“Am avut un trafic militar foarte intens deasupra caselor noastre, inainte de a se intampla lucrurile acestea”.

Dotty Hearn: “In fiecare zi observam bombardiere si elicoptere negre zburand deasupra. Si ne-am gandit ca poate substanta vine de la ei”.

Maurice Gobeil: “Disperseaza tot felul de substante ciudate in aerul de aici, testeaza, fac teste. Sunt tot felul de locuri unde nu ai voie”.

Beverly Roberts: “Poate ca suntem parte dintr-un fel de experiment biologic, unul mic, ca sa se imbolnaveasca cativa oameni pentru a afla ce efect are vreo bomba biologica ca sa vada ce s-ar intampla intrun astfel de caz”.


SURSA:http://saccsiv.wordpress.com/page/9/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu