joi, 11 februarie 2010

M-am tot gandit daca e cazul sa scriu si lucruri mai personale din viata mea, din viata alor mei si mereu ma linisteam spunandu-mi ca pe cine ar putea interesa...dar totusi vad ca am ajuns s-o fac...daca e bine sau nu, nu trebuie sa decida nimeni.

Stau in internat cu inca 3 fete, printre care si Gabita(prietena mea), care toata ziua a incercat sa ma convinga sa ne punem o masca de namol,"Hai mai Marina, dureaza doar 10 minute". Nu timpul e problema, nici n-ar avea cum pentru 2 studente...ca timpul sa fie o problema:)). Cu masca trebuia sa stam doar 10min., dar dupa....drumul la baie care e in capatul culoarului,...spalatul pe fata...,intoarcerea-n camera...toate astea nu le-a specificat dar le stiam...si lenea mea si plapimioara si discutiile pe messenger...nu ma lasau."Marina, iti pun eu masca"...oooo, deja suna altfel."Ok!" Si-a inceput Gabi sa ma coloreze, pana am devenit amandoua culoarea pamantului.
M:"Da-mi web"
Eu:"nuuu!!!Nu ti-ai dori"
M:"Dumnezeule, ce-ai patit???Cu ce te-ai dat pe fata????...hmm...important e ca ai grija de tine, mi sa facut somn, vorbim maine."
Eu:"=))"
El a fost primul, dar au mai urmat...incepuse sa ne placa...radeam, uitandu-ne una la cealalta. Discutiile au continuat...
B:"Ce-aveti pe fata???"
Eu si Gabi:"Pamanat!!!Pamantul, din orasul nostru il purtam mereu cu noi:))uneori chiar si pe fata, nu doar sub unghii:))"
Timpul trecea...din 10 minute cat era indicat s-o tinem s-au facut 30 de minute, am mai fi stat dar se uscase atat de bine, incat nu mai puteam vorbi...si-am plecat la baie. Acolo, alte fete, alti ochi mirati, distrati si noi!!!:))
Ce chin...ce greu...cata apa...se ducea atat de greu!!!si-n sfarsit, fetele noastre!!! "Gabi, esti rosie toata","Si tu!!","si eu???"...vaiii!!! eram ingrozitoare, parca ne tinusem fata o ora in apa fierbinte. Inca radeam amandoua, dar acum nu stiam de ce, aratam groaznic si fiecare minut in plus ne mai aducea o pata rosie, iar portiunile care deja erau rosii se faceau violet.
Au urmat minute de stres, alte creme, masti din iaurt, drumuri la baie, ne uitam in toate oglinzile, acelasi rezultat...GROAZNICE!!!Cand o priveam pe Gabi, reuseam sa mai zambesc, pentru ca era chiar foarte comica, insa si eu aratam la fel:)
Fiind masca ei, incerca sa se scuze...ca nu stie ce sa intamplat...ca-s doar niste minerale si namol, chiar nu mai conta a cui e, cum sa intamplat si de ce tocmai noua:)
Fetelor, daca pe prospect scrie: "dupa 10 minute indepartati masca", asa sa faceti!!!:))


Un comentariu:

  1. Doamne,aia cu pamantul de acasa e Mega.
    gen..asta e noul french..bagi ungiile in pamant si deasupra u strat de oja transparenta :))
    mega tare studentia,timp au ele..
    eheh

    RăspundețiȘtergere